Актор Володимир Гладкий розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків
24.04.2024 15:01 1222
Актор Володимир Гладкий розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків

У червні минулого року закохані відсвяткували п'яту річницю стосунків. Під час повномасштабної війни Гладкий залишився в Україні, а Джулія обрала США.

Український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною після п'яти років стосунків. Про це він розповів в інтерв'ю kp.ua.

За його словами, причиною розриву стала відстань, яка негативно вплинула на їхні стосунки. Зокрема, Джулія зараз живе у США, а він - в Україні.

"Моя колишня дівчина поїхала до США. По суті, відстань та час зруйнували наші стосунки. Але найголовніше - це бачення свого життя. Вона хоче жити в Америці, а я - в Україні", - сказав він.

Крім того, артист прагне продовжувати розвиватися на батьківщині, а його обраниця - навпаки.

"Я це сказав до того, що ніколи зі своєї країни не поїду. Намагатимуся допомагати, чим зможу. До речі, раніше ніколи не думав, що моя професія має величезну цінність. Коли ми возили гуманітарку до Херсонської області після деокупації, жінки мені казали: "Ваш "дільничний із ДВРЗ" допоміг нам пережити окупацію, бо він з гумором, українською мовою". Зараз сльози навертаються… І я розумію, що на нас, акторах, лежить ще й морально-психологічна підтримка населення", - наголосив Володимир Гладкий.

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар розповіла про свої стосунки з чоловіком Олександром Стояновим.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1222
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close