ЗМІ повідомили про обшуки у посадовця Міноборони
ЗМІ повідомили про обшуки у посадовця Міноборони

До схеми причетний начальник управління продовольчого забезпечення тилу командування Сил логістики ЗСУ полковник Олександр Козловський, стверджують джерела.

Правоохоронці проводять обшуки у посадовця Міноборони у Хмельницькій області. Він організував сімейний бізнес на закупівлях для військових і привласнював бюджетні кошти, повідомила Українська правда з посиланням на джерела у поліції у четвер, 21 вересня.

"Начальник управління продовольчого забезпечення тилу командування Сил логістики ЗСУ полковник Олександр Козловський разом з дружиною та її батьками провернули оборудку на закупівлі продуктових наборів для військових частин чотирьох областей України", – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, було створено кілька підприємств, через які постачались продукти харчування для військових за завищеними цінами. Фігуранти схеми поклали різницю собі в кишені.

Раніше стало відомо, що корупція в Україні чинить значний вплив на країни Заходу під час ухвалення рішень про постачання зброї для ЗСУ. Про це заявив президент Литви Гітанас Науседа.
Добавил: Loci
Категория: Украина 351
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close