За розтрату 104 млн на будівництві моста затримано директора підприємства
За розтрату 104 млн на будівництві моста затримано директора підприємства

Підозрюваний перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Фігурантові може загрожувати від семи до дванадцяти років ув’язнення

Директор київського комунального підприємства отримав повідомлення про підозру за розтрату 104 млн грн на будівництві Подільського моста. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

Повідомляється, що між комунальним підприємством і кількома комерційними структурами було укладено угоди щодо виконання робіт на будівництві мостового переходу через Дніпро.

Керівник комунального підприємства завірив своїм підписом документи, на підставі яких на рахунок однієї з підрядних організацій було перераховано 181 млн грн. Як з’ясувала поліція, вартість оренди була завищена на 104 млн грн, що підтверджується висновками експертних досліджень.

"На підставі отриманих доказів комунальнику повідомили нову підозру - за фактом розтрати майна та службового підроблення. Раніше директору КП було повідомлено про підозру за фактом службової недбалості, яка призвела до понад 6 млн грн збитків", - повідомляє пресслужба поліції.

Підозрюваний перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Фігурантові може загрожувати від семи до дванадцяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади і з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Дніпрі за розтрату коштів Нової української школи затримано чиновників.

Раніше повідомлялося, що НАБУ повідомило колишньому чиновнику Антонова, що входить до держконцерну Укроборонпром, і директору адвокатського об'єднання про підозру у розтраті понад 18 млн гривень коштів держпідприємства та складання завідомо неправдивих офіційних документів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 302
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close