З Ломаченком мені потрібно показати свій найкращий виступ - Хейні
З Ломаченком мені потрібно показати свій найкращий виступ - Хейні

Абсолютний чемпіон світу у легкій вазі висловився з приводу майбутнього поєдинку з українцем.

Девін Хейні поважає Василя Ломаченка і очікує важкого поєдинку іх ним. Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі вражений кар'єрою і досвідом українського бійця.

За словами американського боксера колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях програв лише тричі за увесь час, і такі досягнення не можна ігнорувати.

"Я ніколи не можу сказати, що на мене чекає легка робота. У Ломи 400 боїв по аматорам і профі, і він програв тільки тричі. Так що мені потрібно показати свій найкращий виступ, щоб зберегти титули.

400 боїв і всього три поразки - це екстраординарно. Це наступний рівень. Я прагну бути найкращою версією себе і зробити цей бій настільки легким, наскільки це можливо. Я хочу змусити світ думати, що це легко. Я в жодному разі не недооцінюю його.

Хтось може вивчати мене цілими днями, але у мене є дуже багато різних стилів. Мені просто потрібно пристосуватися до того, що пропонує суперник. Неважливо, як старанно вони мене вивчають. У бою може здатися зовсім інший боєць, ніж той, за яким ви спостерігали", - наводить слова Хейні Boxing News 24/7.

Нагадаємо, що бій Девін Хейні - Василь Ломаченко має відбутися 20 травня в американському Лас-Вегасі.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 528
Рейтинг: 5.0/1
Теги: Бокс
Всего комментариев: 0
avatar
close