Віталій Кличко: Україна може остаточно перемогти путінський режим
Віталій Кличко: Україна може остаточно перемогти путінський режим
Колишній чемпіон світу з боксу розповів на форумі у Давосі про історичний шанс для світу.
 
Україна має історичний шанс остаточно покінчити з правлінням терористичного путінського режиму в Росії. Про це під час економічного форуму у Давосі заявив колишній чемпіон світу з боксу Віталій Кличко.
 
Мер Києва вкотре закликав світову спільноту не зупинятися та продовжувати допомагати Україні у її боротьбі із вторгненням окупаційних військ.
 
"Цивілізований світ, демократичні держави повинні мати єдину, чітку і непорушну позицію щодо дій для зупинки російського агресора. Адже варварство, яке несе Росія, загрожує не лише державності України, а й безпеці й миру Європи і всього демократичного світу.
 
Це я наголошую на всіх своїх зустрічах у Давосі. І, зокрема, сьогодні, під час виступу на ланчі, традиційно організованому американським виданням The Washington Post. На цей захід збираються впливові американські і світові політики й представники світового бізнесу.
 
Україна стоїть перед історичним викликом, бо ми захищаємо не лише свою землю та свою свободу. Наша країна стала центром глобальної боротьби між демократією та диктатурою. І ми маємо історичний шанс перемогти Путіна і його режим. Інакше через деякий час він знову вдарить. І вже не лише по Україні. Тому підтримка України, допомога для її перемоги – це життєві інтереси США та Заходу.
 
Кожен з партнерів України має докласти важливих зусиль: насамперед надати сучасну зброю для захисту і звільнення України. Надати фінансову, економічну і гуманітарну допомогу. Також на агресора потрібно посилити тиск із санкціями. Насамперед – запровадити нафтогазове ембарго", – написав Кличко.
Добавил: Loci
Категория: Украина 117
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close