Відновлена робота підстанції на сході країни - Укренерго
Відновлена робота підстанції на сході країни - Укренерго

Ця підстанція понад п’ять разів була атакована ракетами та дронами росіян, зазначили у компанії.

Ремонтним бригадам вдалося відновити роботу раніше пошкодженої підстанції на сході країни. Про це повідомляє Укренерго в понеділок, 24 квітня.

Вказано, що ремонтні бригади працюють на всіх об’єктах високовольтної мережі, які зазнали російських атак. У пріоритеті – відновлення надійності живлення.

"Проведені аварійно-відновлювальні роботи та частково повернуто в роботу обладнання на одній з підстанцій на сході країни, яка понад п’ять разів була атакована ракетами та дронами росіян", – йдетья у повідомленні.

В цілому по країні виробництво електроенергії повністю забезпечує потребу споживачів. Водопілля зменшилося, але все ще триває. Гідроелектростанції працюють упродовж всієї доби, а також збільшують роботу у ранкові та вечірні години, покриваючи піки споживання. В енергосистемі наявний певний резерв потужності.

Нагадаємо, що збитки електромереж Київщини від російських окупантів оцінили у мільярд гривень. Для повного відновлення надійності електропостачання в регіоні потрібно ще 600-700 млн.
Добавил: Loci
Категория: Украина 153
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close