У Росії звільнили командувача Тихоокеанського флоту
У Росії звільнили командувача Тихоокеанського флоту

Про звільнення адмірала Авакянця стало відомо менш ніж через тиждень після того, як Тихоокеанський флот привели у повну бойову готовність у "рамках раптової перевірки".

У Росії відправили у відставку командувача Тихоокеанського флоту адмірала Сергія Авакянця. Про це повідомив повпред президента РФ у Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв у четвер, 20 квітня.

За словами Трутнєва, Авакянц вже отримав нову посаду - голова штабу, який займається центрами військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання.

"Цю центральну структуру, по суті, штаб з виконання завдання, поставленого президентом, очолить адмірал Авакянц, який донедавна командував Тихоокеанським флотом", - заявив Трутнєв на нараді з питань створення в пілотних регіонах Росії 12 центрів підготовки.

При цьому в самому Тихоокеанському флоті РФ поки що не коментували відставку адмірала.

Сергій Авакянц командував Тихоокеанським флотом РФ із 2012 року. Про його відставку стало відомо менш ніж через тиждень після того, як Тихоокеанський флот 14 квітня привели у повну бойову готовність у "рамках раптової перевірки".
Добавил: Loci
Категория: Россия 221
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close