У РФ заявили про підготовку 300 тисяч мобілізованих
У РФ заявили про підготовку 300 тисяч мобілізованих
У ході війни в Україні російська армія тестує нові засоби застосування ракетних військ та артилерії, стверджує глава Міноборони країни.
 
У рамках часткової мобілізації в РФ за два місяці пройшли навчання понад 300 тисяч резервістів та добровольців. Про це 30 листопада заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу на колегії Міноборони, повідомляють росЗМІ.
 
"У навчальних центрах підготовлено близько восьми тисяч екіпажів бойових машин та танків, розрахунків артилерійських систем, засобів протиповітряної оборони, комплексів безпілотної авіації та радіоелектронної боротьби, апаратних зв'язків", - заявив він.
 
До бойового навчання нових військових формувань залучено близько трьох тисяч інструкторів, задіяно понад 100 полігонів у Росії та Білорусі.
 
Шойгу наголосив, що під час так званої "спецоперації" в Україні тестуються нові способи бойового застосування ракетних військ та артилерії. Війська РФ застосовують розвідувально-ударні вогневі комплекси, що включають безпілотники;
 
Як стверджує глава російського Міноборони, застосування РСЗВ Торнадо-С та САУ Малка в ході "спеціальної військової операції" дозволяє "ефективно вражати іноземні реактивні та артилерійські системи".
Добавил: Loci
Категория: Россия 191
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close