У Німеччині вирішили не міняти головного тренера збірної
У Німеччині вирішили не міняти головного тренера збірної
Хансі Флік керуватиме національною командою на домашньому Чемпіонаті Європи-2024.

Після провалів на чемпіонаті світу в Катарі у багатьох національних збірних відбулися відставки тренерів. Однак це не стосується збірної Німеччини.

Керівництво Німецького футбольного союзу на своїх зборах висловило довіру Хансі Фліку, навіть незважаючи на те, що Бундестім не зміг подолати на мундіалі навіть груповий раунд.

Як повідомляє The Athletic, фахівець буде на чолі національної команди бодай до кінця домашнього чемпіонату Європи 2024 року.

"Мій тренерський штаб і я з оптимізмом дивимось на чемпіонат Європи в нашій країні. Як команда ми можемо досягти набагато більшого, ніж показали в Катарі. Там ми проґавили чудову нагоду. Ми винесли з цього уроки.

Я вірю в спільну дорогу, узгоджену сьогодні з Берндом Нойєндорфом і Акі Ватцке. Ми всі хочемо, щоб вся Німеччина знову зібралася за збірною на домашньому чемпіонаті Європи 2024 року", - прокоментував цю новину Флік.

Нагадаємо, що 57-річний тренер змінив Йоахіма Лева на посаді наставника збірної Німеччини у серпні 2021 року. З того моменту німецька команда провела під керівництвом Фліка 19 матчів (11 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки).

Нагадаємо, раніше після розгрому від Бразилії у відставку подав наставник збірної Південної Кореї Паулу Бенту.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 115
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close