У Луцьку та Ковелі будуть перебої зі світлом
У Луцьку та Ковелі будуть перебої зі світлом
Енергетики відновлюють зруйновані ворожими обстрілами системи. Однак частина споживачів залишаються без електропостачання.
 
На Волині енергетики досі відновлюють електропостачання, яке зникло після ворожого обстрілу 22 жовтня. Зокрема, без світла залишаються деякі жителі Луцька та Ковеля.
 
У Ковелі відключення світла триватиме протягом дня. Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.
 
"Відключення електроенергії у місті ще буде сьогодні протягом дня! У міській раді теж немає світла... Поки все ще тривають роботи, альтернативна система не така, на жаль, потужна. Енергетики обіцяли графік відключень", - сказав Чайка.
 
Схожа ситуація і в Луцьку. Як розповів у коментарі Суспільному заступник начальника відділу інформаційної роботи Луцької міськради Олександр Олішевський, частина будинків у Луцьку періодично знову залишається без світла через навантаження мереж. Зокрема, у 40 мікрорайоні міста, де напередодні вдалося відновити електроенергію, вранці 24 жовтня частково знову зникло світло.
 
Нагадаємо, вранці 22 жовтня війська РФ здійснили дві масовані ракетні атаки по об'єктах критичної інфраструктури України. У Луцьку ворог влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одну людину було поранено. Також два ракетні удари були завдані по Ковелю. На Волині внаслідок ворожих ракетних ударів у багатьох населених пунктах зникли світло та вода.
 
Добавил: Loci
Категория: Украина 104
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close