Тіна Кароль зізналася, що їй довелося змінити номер Євробачення-2023
11.05.2023 12:51 1027
Тіна Кароль зізналася, що їй довелося змінити номер Євробачення-2023

Артистка виступить на сцені Євробачення 2023 року 13 травня - у гранд-фіналі. Співатиме вона свій старий хіт - Show Me Your Love.

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка виступить на пісенному конкурсі Євробачення-2023, зізналася, що їй довелося змінити номер. Про це вона розповіла у своєму Telegram-каналі.

За її словами, під час репетиції виникли проблеми, тим самим першу частину виступу їй довелося змінити. Втім, номер від цього став ще кращим.

"Я йду на другу вже репетицію сьогодні . Змінили номер … першу частину трохи… бо трапились  трабли. Став ще краще.  Якщо доля кидає виклик - сприймай це і дій. Не бійся нічого, раніше ніж це станеться", - написала вона.

Виконавиця також розповіла про свої враження від першого півфіналу конкурсу. Вона зазначила, що її підкорив виступ Alyosha і як Юлія Саніна трималася на сцені у ролі ведучої.

"Номер Alyosha - просто фантастика. Саніна - моя любов. Просто чарівна, вистояла на рівні! Пишаюсь. Як представлена країна на чужій сцені - велика вдячність", - підсумувала Тіна Кароль.

Раніше повідомлялося, що Alyosha виступила у першому півфіналі Євробачення-2023 у Ліверпулі із британською зіркою Ребеккою Фергюсон.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1027
Рейтинг: 5.0/8
Всего комментариев: 0
avatar
close