Стало відомо, на що пішла Мур, дізнавшись про хворобу Вілліса
01.05.2023 12:32 822
Стало відомо, на що пішла Мур, дізнавшись про хворобу Вілліса

Вона навіть залишила кінозйомки минулого року після того, як дізналася, про проблеми з його здоров’ям.

Відома акторка та колишня дружина хворого на лобово-скроневу деменцію голівудського актора Брюса Вілліса, Демі Мур намагається зробити життя екскоханого щасливим попри захворювання. Про це повідомляє Radar Online.

Повідомляється, що вона завжди поруч із Віллісом, особливо, коли його стан погіршується. 60-річна Мур навіть пішла з кіно минулого року після того, як дізналася, про проблеми з його здоров’ям.

"Емма (Гемінг - нинішня дружина актора - Ред.) вдячна за те, що Демі поряд. Їй було неймовірно важко впоратися з турботою про Брюса, їх двома маленькими доньками та горем, яке вона відчуває. Тож Демі не наступає їй на п’яти. Демі втрутилася, щоб переконатися, що кожне свято, день народження та зустріч відбуваються якомога святковіше", - повідомив інсайдер.

За його словами, близькі зірки все ще сподіваються на краще.

"Потрібні були роки, щоб отримати відповіді на те, що відбувається з Брюсом, і місяці, щоб сім'я прийняла його діагноз. То був дуже довгий шлях. Легше не стане, але вони вдячні за те, що вони є один в одного", - зазначило джерело.

Додамо, у Вілліса п’ятеро дітей. У шлюбі з першою дружиною - Демі Мур, він прожив із 1987 по 2000 роки. У пари народилося три дочки: Румер, Скаут та Таллула. У 2009 році Брюс Вілліс одружився з британською акторкою та моделлю Еммі Гемінг. Пара виховує двоє дочок Мейбел та Евелін. Також Вілліс у цьому році вперше став дідусем.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 822
Рейтинг: 4.9/7
Всего комментариев: 0
avatar
close