Шер розкрила подробиці роману з молодшим на 40 років бойфрендом
12.10.2023 12:35 1158
Шер розкрила подробиці роману з молодшим на 40 років бойфрендом

Про роман виконавиці з молодшим на 40 років музичним продюсером стало відомо у листопаді минулого року.

Всесвітньо відома американська співачка Шер розповіла про свої стосунки із музичним продюсером і репером Олександром Едвардсом. Про це повідомляє People.

"У Олександра діамантові зуби, татуювання, сиве волосся, і він набагато молодший. Він гарний чоловік. Крім того, я думаю, цікаво цікавитися чиїмось особистим життям!", - сказала вона.

Артистка також згадує, що вони зустрілися рік тому на заході Паризького тижня моди, де порозмовляли лише 15 хвилин. Після цього спільний друг дав йому її номер телефону.

"Це було дійсно шокуюче, тому що люди просто не дають мій номер. Я говорила всім своїм друзям: я занадто стара, щоб зустрічатися з чоловіками по-справжньому молодшими, і я ніколи не закохаюся через СМС", - додала зірка.

Однак заради Олександра вона порушила свої правила, бо він "такий особливий".

"Я ненавиджу, коли люди кажуть, що люди особливі, але багато людей кажуть, що я особлива, тому я можу сказати, що він особливий. Що б не сталося, мені подобається бути з ним. Він змушує мене сміятися, і нам весело. Я зрозуміла, що ніколи не пізно. Якби ви виписали всю статистику, ви б сказали: "Ну, це приречено". Але ми разом вже рік, і якби це був лише рік, це було б того варте. Це був найкращий час", - заявила Шер.

Окрім романтичних стосунків, пара також є співавторами. Олександр спродюсував новий трек Шер Drop Top Sleigh Ride, який потрапить до її майбутнього альбому Christmas.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1158
Рейтинг: 3.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close