Російські війська вдарили по центру Херсона
Російські війська вдарили по центру Херсона

За минулу добу ворог 71 раз обстріляв Херсонщину, випустивши 392 снаряди з мінометів, артилерії, Градів", танків, ПТРК, авіації та БПЛА. По місту Херсон росіяни випустили 20 снарядів.

Сьогодні, 2 жовтня, близько 5:00 російські війська обстріляли середмістя Херсона. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"На місці влучання виникла пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Інформація  про руйнування встановлюється", - пише Прокудін в офіційному ТГ-каналі.

Повідомляється також, що за минулу добу ворог здійснив 71 обстріл, випустивши на Херсонщину 392 снаряди з мінометів, артилерії, Градів", танків, ПТРК, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 20 снарядів.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу та тракторної бригади у Херсонському районі; магазин, будівлі навчального та медичного закладів, об'єкт критичної інфраструктури у Бериславському районі. Через російську агресію одна людина загинула, ще шестеро - дістали поранення, двоє з них - діти", - йдеться у повідомленні голови ОВА.
Добавил: Loci
Категория: Украина 728
Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close