Путін має усвідомити, що він не зможе перемогти - Воллес
24.05.2023 13:01 1054
Путін має усвідомити, що він не зможе перемогти - Воллес

Володимира Путіна чекає поразка, незважаючи на те скільки він відправить на смерть російських військових, запевнив Бен Уоллес.

Російський президент Володимир Путін має усвідомити, що він не зможе перемогти у розв’язаній ним війні против України. Про це сказав міністр оборони Великої Британі Бен Воллес за підсумками зустрічі з українським колегою Олексієм Резніковим в Києві, повідомляє Міноборони у середу, 24 травня.

"Президент Путін повинен усвідомити, що він не може виграти цю незаконну війну яку він розв’язав, незважаючи на те скільки він відправить на смерть російських солдатів задля свого его та імперських амбіцій. Він не досягне успіху, а міжнародна спільнота стане лише сильнішою у протистоянні цій агресії", – заявив Бен Воллес.

Він наголосив, що право України на самооборону, яке їй надано Статутом ООН, є беззаперечним: "Право України на самооборону, яке їй надано Статутом ООН, є беззаперечним. За всіма законодавчими актами, маючи таке право на самооборону, Україна може просити допомогу у своїх друзів та союзників".

Він підкреслив, що міжнародне право стосується всіх та не може діяти на когось окремо.

"Зараз Росія починає усвідомлювати, що союзники України будуть разом із нею у її праві на самооборону й допомагатимуть Україні всіма можливими видами озброєння, починаючи з протитанкових ракет і завершуючи танками, Storm Shadow, і вже зараз – F-16", – сказав міністр і запевнив, що партнери будуть пліч о пліч з Україною не тільки у відсічі агресії, але й після війни.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1054
Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close