Про мультифункціональність і комфорт для вашого дому
Про мультифункціональність і комфорт для вашого дому

Уявлення про сучасний будинок змінюється під впливом зовнішніх чинників. Він перестав бути місцем, куди люди лише повертаються після робочого дня. Нині його можна назвати простором, адаптованим для життя, роботи та розваг. Ви можете організувати його так, щоб кожному члену родини було зручно дистанційно навчатися і працювати, відпочивати на самоті чи спілкуватися з друзями. Дізнайтеся, які м’які меблі зроблять кімнати багатофункціональними та збережуть звичний комфорт у вашому домі.

Меблі для зустрічі гостей

Вітальня — кімната, яка виконує кілька завдань. Тут зустрічають гостей і проводять багато часу разом з рідними. Щоб у кожного було вдосталь місця для відпочинку і спілкування, магазин RoomDepot радить установлювати сучасні дивани у вітальню. Вони мають мінімалістичний дизайн і можуть бути «трансформерами», на відміну від меблів у класичному стилі. Ви можете вибрати кутові дивани з:

  • переставним кутовим модулем;
  • подушками, за допомогою яких можна змінити глибину сидіння;
  • напівлежачим місцем.
Меблі для зустрічі гостей

На кутових диванах можна розмістити набагато більше людей, ніж на прямих. Їх можна встановити в кутах кімнати, залишивши більше вільного місця для активних ігор та речей.

Меблі для сну та відпочинку

Дивани розкладні виконують функції меблів для вітальні та спальні. Вони незамінні в невеликих квартирах і будинках, де гості залишаються з ночівлею. Навіть якщо ви звикли спати на ліжку, зайве спальне місце ніколи не завадить. Якщо в будинку немає спальні, то без розкладного дивана не обійтися. У розкладеному вигляді його розміри такі самі, як у двоспального ліжка. Ви можете вибрати в магазині RoomDepot дивани з різним механізмом розкладання:

  • клік-клак;
  • книжка;
  • єврокнижка;
  • дельфін тощо.

Розкладними можуть бути і прямі, і кутові дивани. Зазвичай їх встановлюють у вітальнях і дитячих кімнатах.

М’які меблі для кухні

Меблі для сну та відпочинку

Кухонний куточок купують замість комплекту стільців або разом з ним. Це не просто диван, а багатофункціональні меблі. Вони замінюють стільці й дають змогу зберігати різне кухонне приладдя у вбудованих шухлядах. Віднедавна в їхній конструкції з’явилося також спальне місце. Виробники виготовляють не лише кухонні куточки із шухлядами та полицями, а й розкладні кутові дивани для кухні. Щоб вибрати дивани для вітальні, дитячої та кухні, які популярні зараз, завітайте до RoomDepot — магазину сучасних меблів на будь-який гаманець.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 685
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close