Покрівельні воронки Hutterer Lechner GmbH: переваги та особливості
Покрівельні воронки Hutterer Lechner GmbH: переваги та особливості

Сьогодні багато будівельників особливу увагу приділяють не лише зведенню самої будівлі, а й даху. Найестетичніше виглядає плоска покрівля, яку, як правило, роблять під невеликим кутом, щоб на ній не накопичувалися опади. Проте цього іноді недостатньо для ефективного стоку води. Тому в сучасному будівництві при ремонті та монтажі плоских покрівель обов'язково використовуються так звані воронки, призначені для ефективного зливу дощової води. Це важливо особливо в регіонах, де часто йдуть дощі та сніг, адже при постійному скупченні вологи та води матеріали швидше псуються. Купити такі можна на сторінці https://s-krokus.com/produktsiya-hl-hutterer-lechner-gmbh/pokr%D1%96veln%D1%96-voronki-hutterer-lechner-gmbh у зручний час.

Що це за продукція та її особливості

Покрівельні воронки – ключовий елемент системи водовідведення. Вони направляють дощову воду в стічні труби, які можуть бути встановлені всередині або зовні, після чого вода направляється в каналізацію, ґрунт або спеціальні господарські резервуари. Одними з найкращих вважаються воронки компанії Hutterer Lechner, які:

  • Можуть бути різних видів та діаметрів. Кожна з них підійде під свої потреби, умови монтажу та системи.
  • Мають невелику вагу і можуть використовуватися за різних температур (від низьких до високих).
  • Мають високу стійкість до кислот і променів сонця.
  • Витримують навантаження до 300 кг.
  • Легко встановлюються.
  • Довго служать та відрізняються високою якістю.

Практично всі моделі воронок Hutterer Lechner доступні з опцією електропідігріву, що вкрай важливо для регіонів з холодним кліматом. Для них не потрібні понижуючі трансформатори або додаткові кабелі, що гріють. Вони допомагають забути про проблеми з протіканнями та сніговими накопиченнями завдяки вбудованому електропідігріву. Також є варіанти з інтегрованою ПВХ-консоллю, спеціально розробленою для приварювання ПВХ-полотна. Завдяки цьому можна створити надійну герметичність між лійкою та покрівельним покриттям.

Покрівельні воронки Hutterer Lechner GmbH: переваги та особливості

Скільки потрібно купити продукції для видимого результату

Професіонали рекомендують встановлювати щонайменше одну воронку на кожні 250 м2 площі покрівлі. Якщо є обмеження у вигляді парапетів, то потрібно дві воронки – тоді ефективність зливу буде вищою.

При виборі продукції слід врахувати вид продукції. Воронки можуть бути вертикальними, горизонтальними або з конструкцією поворотного шарніра з кутом відхилення до 90°.

Добавил: Vladimir
Категория: Статьи 1285
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close