Подкаст Папи Римського: Мене мучить, коли помирають українці та росіяни
13.03.2023 14:06 610
Подкаст Папи Римського: Мене мучить, коли помирають українці та росіяни

Глава Ватикану записав свій перший подкаст. Він зробив це з нагоди десятиліття свого обрання на престол. 

Папа Римський Франциск відзначає 10-річний ювілей від дня свого обрання. На честь цієї події понтифік записав свій перший подкаст Popecast, опублікований у понеділок, 13 березня, на порталі Vatican News.
 
За даними ЗМІ, подкаст було створено спільно із співробітниками засобів масової інформації Ватикану. Він був записаний у резиденції понтифіка минулої неділі, 12 березня.
 
Папа Римський поділився своїми думками про релігію через 10 років після обрання, а також назвав чудовий момент у своєму житті. Для понтифіка ним стала зустріч із літніми вірянами на площі Святого Петра, яка сталася у вересні 2014 року.
 
Глава Ватикану також зізнався, що найбільше його ранять війни. "Були погані моменти, і всі пов'язані з монстром, який генерує людське страждання, – війною. Мене мучить, коли помирають ці хлопці – українці та росіяни, не важливо, хто саме. Вони не повертаються до матерів", – сказав понтифік.
 
До свого 10-річного ювілею Папа Римський Франциск побажав миру.
 
Нагадаємо, що у Папи Франциска також є акаунт у Twitter, який ведеться кількома мовами, у тому числі латиною. На нього підписано близько 19 мільйонів людей.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 610
Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close