По 13-15 років за ґратами проведуть 10 бойовиків "Л/ДНР"
По 13-15 років за ґратами проведуть 10 бойовиків
Більшість затриманих перебувала на території однієї зі шкіл у Запорізькій області – там бойовики облаштували свої вогневі позиції.
 
До реальних термінів ув'язнення засуджено 10 бойовиків терористичних організацій "Л/ДНР". Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
"На початку повномасштабного вторгнення зловмисники увійшли до складу підрозділів Південного військового округу збройних сил Росії. Серед них - командири штурмових відділень, снайпер, кулеметник та стрілки, які брали безпосередню участь у бойових діях проти Сил оборони на Запорізькому напрямку. Зловмисників було затримано під час контрнаступу українських військ на півдні нашої держави", - йдеться у повідомленні.
 
У СБУ повідомляють, що більшість затриманих перебували на території однієї із місцевих шкіл, де бойовики облаштували свої вогневі позиції.
 
Суд визнав їх винними у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану.
 
"Ще одним засудженим є командир танка окупаційних угруповань, який обстрілював об'єкти промислової та соціальної інфраструктури у Сєвєродонецьку та Рубіжному Луганській області. Встановлено, що бойовик входив до складу танкового підрозділу, створеного агресором, "2-го армійського корпусу". Під командуванням російських загарбників брав участь у захопленні населених пунктів на сході України. Зловмисник потрапив у полон під час активних бойових дій у районі Сєвєродонецька у червні цього року”, - зазначають у СБУ.
 
Суд визнав його винним у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України та участі у незаконних збройних формуваннях.
 
"Зловмисники проведуть за ґратами від 13 до 15 років", - йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.
Добавил: Loci
Категория: Украина 105
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close