Під Бахмутом нацгвардійці збили ворожий вертоліт Мі-24
Під Бахмутом нацгвардійці збили ворожий вертоліт Мі-24

Начальник служби ППО 3-ї бригади оперативного призначення із псевдо Партизан повідомив, що ворожий вертоліт знищений стрілком-зенітником із ПЗРК Ігла-1.

Нацгвардійці збили ворожий вертоліт Мі-24 під Бахмутом. Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"Розрахунок ПЗРК 3 бригади оперативного призначення знищив російський ударний вертоліт Мі-24 в Донецькій області. Ударний вертоліт завдав вогневого ураження по наших підрозділах і прикривав з повітря ворожу піхоту, що наступала на лінію оборони українських захисників. Гвардійці зазначають, що гелікоптер від влучання ракети почав втрачати висоту і знижуватися, доля пілота невідома", - йдеться у повідомленні Нацгвардії.

Начальник служби ППО 3-ї бригади оперативного призначення із псевдо Партизан повідомив, що ворожий вертоліт був знищений стрілком-зенітником із ПЗРК Ігла-1.

"Слід зазначити, що це один із найшвидших ударних вертольотів у світі і вже третій російський вертоліт, збитий саме підрозділами 3-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України за час повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Внаслідок бойової роботи зенітників 3-ї бригади оперативного призначення на Бахмутському напрямку окупанти частково втрачають боєздатність та повітряну перевагу. Також нагадаємо, що 7 лютого у небі над Бахмутом наші колеги-прикордонники збили російський штурмовик Су-25 Грач, а також БПЛА", - повідомляє прес-служба Нацгвардії.
Добавил: Loci
Категория: Украина 135
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close