Окупанту повідомили підозру за пограбування та напад – ОГП
Окупанту повідомили підозру за пограбування та напад – ОГП
Загарбник погрожував жителю Київської області вбивством перед тим, як пограбувати його, зазначили в Офісі генпрокурора.
 
Військовослужбовцю збройних сил РФ повідомили про підозру у порушенні законів і звичаїв війни – ч. 1 ст. 438 КК України. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора у вівторок, 27 грудня.
 
Слідчі встановили, що командир танка з РФ, родом з Бурятії, напав і незаконно позбавив волі працівника приватного підприємства. Крім того, підозрюваний погрожував чоловікові вбивством і пограбував його.
 
"Військовослужбовець РФ змусив показати йому безпечний шлях у с. Копилів Макарівського району. Там, на його думку, мав перебувати підрозділ збройних сил РФ. Постраждалому вдалося втекти дорогою до села. Танкіст брав участь в окупації території Макарівського району Київської області", – йдеться у повідомленні.
 
Але після того, як ЗСУ завдали нищівної поразки російським окукпантам, він ховався у лісі і шукав безпечний вихід до російських військових формувань.
 
"Досудове розслідування за процедурою in absentia (заочний розгляд справи. – Ред.) проводить слідчий відділ Головного управління Нацполіції Житомирської області", – зазначили в Офісі президента.
Добавил: Loci
Категория: Украина 163
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close