На Таврійському напрямку знищено понад дві роти РФ
На Таврійському напрямку знищено понад дві роти РФ

Також знищено два танки, чотири ББМ, гармата Д-20, БПЛА Supercam, БПЛА Zala, БПЛА Еленор, гармата 2А36 Гіацинт-Б, вісім складів боєприпасів РФ.

Російські окупанти протягом 28 липня втратили на Таврійському напрямку вбитими і пораненими понад дві роти військовослужбовців. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський у Telegram.

"На Таврійському напрямку триває робота. Сили оборони системно вибивають ворога та мають певний успіх. Зокрема, українські військові звільнили Старомайорське на Донеччині і закріплюються на досягнутих рубежах, зазначив він.

За словами Тарнавського, за останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот. Знищено 19 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 4 ББМ, гармата Д-20, БПЛА Supercam, БПЛА Zala, БПЛА Еленор, гармата 2А36 Гіацинт-Б та автомобільна техніка. Також було знищено вісім складів боєприпасів РФ.

Зазначається, що протягом 27 липня росіяни 17 разів атакували українські позиції на Таврійському напрямку та здійснили 666 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони виконали 1510 вогневих завдань.
Добавил: Loci
Категория: Украина 434
Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close