На Луганщині до лікарні привезли 300 поранених в'язнів РФ
На Луганщині до лікарні привезли 300 поранених в'язнів РФ
У районах населених пунктів Пологи та Токмак ЗСУ вдарили по скупченню живої сили супротивника.

На Луганщину до місцевої лікарні в Новосвітлівці доставлено близько трьохсот поранених із ув'язнених, які погодилися воювати на території України. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 8 жовтня.

Також наголошується, що ворожі підрозділи продовжують зазнавати втрат. Так, у районах населених пунктів Пологи та Токмака Запорізької області, внаслідок обстрілів підрозділами Сил оборони районів скупчення живої сили противника, ворог втратив близько 85 поранених. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Українські військові продовжують тримати під вогневим контролем об'єкти логістики супротивника та артерії їхнього постачання. Минулої доби знищено ще одну понтонну переправу противника. Крім того, підтверджено інформацію про знищення складів із боєприпасами ворога, 5 жовтня поточного року, поблизу населеного пункту Кінські Роздори, - йдеться у повідомленні Генштабу.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала 30 ударів. Підтверджено ураження 24 місць зосередження озброєння та військової техніки, а також шести зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили два ворожі вертольоти.

Ракетні війська та артилерія за минулу добу вразили два пункти управління, один район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два райони вогневих позицій артилерії, станцію радіолокації та комплекс радіоелектронної боротьби противника.
Добавил: Loci
Категория: Украина 110
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close