Меттью Перрі зізнався, що ледве не помер від наркотиків
20.10.2022 12:43 132
Меттью Перрі зізнався, що ледве не помер від наркотиків
За ці роки знаменистість проходив реабілітацію 15 разів. Він мав 14 операцій на животі.
 
Голлівудський актор Меттью Перрі, який прославився роллю у серіалі Друзі, поділився правдою про своє життя. Із зізнанням він виступив у виданні PEOPLE.
 
"Я хотів поділитися, коли я був у безпеці від того, щоб знову зануритися у темний бік всього. Мені довелося чекати, поки я досить безпечно протверезію – і буду далеко від активної хвороби алкоголізму й наркоманії, – щоб записати все це. І найголовніше – я був майже впевнений, що це допоможе людям", – розповів зірка.
 
Виявляється, він мало не помер у віці 49 років. Перрі страждав від перфорації шлунково-кишкового тракту і фактично провів тижні, борючись за своє життя після того, як його товста кишка розірвалася через надмірне вживання опіоїдів. Він був два тижні у комі та п'ять місяців у лікарні, дев'ять місяців йому доводилося користуватися колостомічним мішком.
 
"Коли мене вперше поклали до лікарні, лікарі сказали моїй родині, що у мене є 2 відсотки шансів вижити. Мене посадили на апарат під назвою ЕКМО, який робить усе дихання для вашого серця та легень. І це називається "Радуйся, Маріє". Ніхто не виживає", – зізнався артист.
 
Коли Перрі вперше знявся у Друзі у віці 24 років, його алкогольна залежність лише починала виявлятися.
 
"У певному сенсі, я міг з цим впоратися. Але на той час, коли мені виповнилося 34 роки, у мене дійсно було багато проблем. Але були роки, коли я був тверезий на той час. 9-й сезон був роком, коли я був тверезий протягом усього шляху. І здогадайтеся, у якому сезоні мене номінували на кращу чоловічу роль? Я подумав: це має мені про щось говорити", – зізнався він.
 
Був час, коли Перрі приймав 55 таблеток вікодину на день і схуд до 128 фунтів.
 
"Я не знав, як зупинитися. Якби поліція приходила до мене додому і говорила: "Якщо ти вип'єш сьогодні ввечері, ми відправимо тебе до в'язниці", я почав би збирати речі. Я не міг зупинитися, бо хвороба і залежність прогресують. Це стає чимдалі гіршим, коли ви стаєте старшим. Тепер я досить здоровий. Мені більше не потрібно ходити у спортзал, тому що я не хочу грати тільки у супергероїв. Але ні, я досить здоровий хлопець ось зараз", – сказав він.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 132
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close