Макрон закликав Китай до союзу з Францією для припинення війни в Україні
15.11.2022 12:58 247
Макрон закликав Китай до союзу з Францією для припинення війни в Україні
Макрон закликав президента Китаю Сі Цзіньпіна "передати повідомлення президенту Путіну, щоб уникнути ескалації і серйозно повернутися за стіл переговорів".
Президент Франції Еммануель Макрон в Індонезії зустрівся з лідером Китаю Сі Цзіньпіном і закликав об'єднати зусилля щодо припинення війни в Україні. Про це повідомляє The Guardian.

Президенти зустрілися в кулуарах саміту G20, де Макрон заявив, що їм необхідно об'єднати сили, аби "реагувати на міжнародні кризи, такі як напад Росії на Україну".

Повідомляється, що Макрон закликав президента Китаю Сі Цзіньпіна "передати повідомлення президенту Путіну, щоб уникнути ескалації і серйозно повернутися за стіл переговорів".

Пізніше у вступному слові на саміті Цзіньпін не згадував Україну прямо, але закликав Францію та Китай разом "підтримувати дух незалежності, автономії, відкритості та співробітництва" у світі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що представники більшості країн G20 зібралися останніми днями і погодилися з тим, що війна Росії проти України має бути засуджена найрішучіше.
Добавил: Loci
Категория: Мир 247
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close