Кунде грав тайм проти поляків у ланцюжку, чим розлютив Дешама
Кунде грав тайм проти поляків у ланцюжку, чим розлютив Дешама
Головний тренер чемпіонів світу розкритикував свого підопічного після матчу 1/8 фіналу.
 
Збірна Франції впевнено пройшла до чвертьфіналу ЧС-2022, здолавши у першому матчі серії плей-офф команду Польщі 3:1. У цьому поєдинку у стартовому складі чинних чемпіонів світу вийшов захисник Барселони Жуль Кунде.
 
А на шиї гравця футболіста висіла прикраса – ланцюжок, і це при тому, що футбольними правилами гравцям суворо заборонено виступати з прикрасами. Адже персні, браслети та ланцюжки можуть призвести до серйозної травми суперників.
 
Згодом тренерський штаб французів помітив порушення з боку свого гравця і змусив Кунде зняти прикрасу з шиї. Однак те, що сталося, дуже розлютило головного тренера французів - Дідьє Дешама, який після гри неабияк вилаявся на гравця через те, що сталося.
 
"Сказав Жюлю після матчу, що йому дуже пощастило, що він не виявився переді мною в той момент. Гравцям не можна носити прикраси або годинник. Це заборонено. Я думав, що Кунде зняв її, але це було не так. Це наша вина". - цитує Дешама GFFN.
 
Нагадаємо, що чвертьфінал Франція зіграє з Англією. І цей поєдинок стане історичним, оскільки команди раніше ніколи не грали одна проти одної на стадії плей-офф великих турнірів, таких як чемпіонат світу або чемпіонат Європи.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 131
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close