Королева Данії позбавила титулів своїх онуків
03.01.2023 15:21 189
Королева Данії позбавила титулів своїх онуків

Без титулів залишилося четверо дітей Йоахіма. Вони стали графами і називаються як "їхнє превосходительство".

Діти представника данської королівської родини принца Йоахіма більше не є принцами чи принцесами. Королева Маргрете II позбавила своїх онуків цих титулів. Відповідна інформація випливає із оновленого сайту монархів, пише Daily Mail.

Як відомо, ще у вересні 82-річна королева Маргрете зробила дану заяву, яка мала набути чинності після 1 січня.

Рішення вона аргументувала тим, щоб дозволити 23-річному Ніколаю, 20-річному Феліксу, який народився від першого шлюбу Йоахіма, а також 13-річному Хенріку та 10-річній Афіні жити нормальним життям без королівських зобов'язань.

"Те, що стосунки з принцом Йоахімом та його дружиною принцесою Марі зіткнулися з труднощами, завдає мені болю. Труднощі та розбіжності можуть виникнути у будь-якій родині, у тому числі й у моїй. Вся країна стала свідком цього", - заявила королева у новорічному зверненні, додавши, що "впевнена, що сім'я зможе увійти у новий рік разом із впевненістю, розумінням та мужністю".

Тим часом зауважимо, що минулого року принц Йоахім публічно висловився проти рішення своєї матері. Він сказав, що його діти постраждали через рішення бабусі та втратили свою "індивідуальність".
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 189
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close