Компанія Маска заявила про повномасштабні випробування Hyperloop
05.11.2022 14:45 3185
Компанія Маска заявила про повномасштабні випробування Hyperloop
До посту Boring Company у соцмережі прикріплено дві фотографії. На них відображена машина Tesla у Hyperloop.

Компанія американського бізнесмена Ілона Маска Boring Company заявила про початок повномасштабних випробувань швидкісної транспортної системи Hyperloop. Про це стало відомо у суботу, 5 листопада.

"Повномасштабне випробування Hyperloop почалося", - йдеться у повідомленні компанії у Twitter без будь-яких подробиць.

До поста в соцмережі прикріплено дві фотографії. На них відображена машина Tesla у Hyperloop.

Як відомо, у 2012 році Ілон Маск запропонував ідею Hyperloop. Вона полягає в тому, щоб у трубах над поверхнею землі в умовах сильно розрядженого повітря зі швидкістю до 1220 км/год пересувалися капсули з пасажирами або вантажами.

Компанію Hyperloop, яка працює над комерціалізацією концепції високошвидкісної технології, започаткували 1 червня 2014 року, реорганізували та перейменували 12 жовтня 2017 року. Щодо самої концепції, то вона є відкритою і до її реалізації може підключитися будь-хто.

Раніше повідомлялося, що комерційні перевезення через Hyperloop можуть запустити у 2027 році. Першу трубопровідну трасу планують розгорнути в Індії, потім – у Саудівській Аравії.

Також стало відомо, що Нідерланди з'єднають лініями Hyperloop п'ять європейських міст – Амстердам, Париж, Брюссель, Дюссельдорф та Франкфурт.
Добавил: Loci
Категория: Наука 3185
Рейтинг: 3.9/9
Всего комментариев: 0
avatar
close