КНДР випробувала ракети з надвеликою боєголовкою
Вчера 13:00 198
КНДР випробувала ракети з надвеликою боєголовкою

Нові балістичні ракети потрібні країні нібито через "серйозну загрозу, які становлять зовнішні сили", зазначив лідер КНДР Кім Чен Ин.

Північна Корея провела випробування нових балістичних ракет Hwasongpho-11-Da-4.5 з надвеликою боєголовкою. Про це повідомляє Reuters у четвер, 19 вересня.

На випробуваннях перебував лідер КНДР Кім Чен Ин. Він заявив, що нові балістичні ракети потрібні країні нібито через "серйозну загрозу, які становлять зовнішні сили".

Під час випробувань була застосована нова тактична балістична ракета Hwasongpho-11-Da-4.5, яка є частиною серії балістичних ракет малої дальності, що виробляються у КНДР. Ракета має надвелику боєголовку, яка важить 4,5 тонни.

"Конкретна ракета з позначенням Hwasongpho-11-Da-4.5 все ще перебуває на стадії розробки, але Росія може захотіти її незабаром, якщо її продуктивність і надійність будуть гарантовані за допомогою подальших випробувань", – заявив керівник відділу досліджень північнокорейської армії в державному Корейському інституті оборонного аналізу в Сеулі Шин Сун Кі.
Добавил: Loci
Категория: Мир 198
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close