Київводоканал спростував фейк про спалах холери в столиці
Київводоканал спростував фейк про спалах холери в столиці

Інформація про холерну паличку в столичній воді не відповідає дійсності, наголосили у Київводоканалі.

Інформація, що поширився в мережі, про можливий спалах холери в Києві через холерну паличку у воді, не відповідає дійсності. Про це в понеділок, 26 червня, заявила пресслужба Київводоканалу.
 
"У мережі розповсюджується фейк про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. У Київводоканалі наголошують, що ця інформація не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що якість питної води контролюється за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними нормами безпечності. Відхилень від чинних ДСанПіНів (Державні санітарні правила та норми, - ред.) немає, вода безпечна за епідемічними показниками та не шкодить здоров'ю людини.
 
Інформацію про якість води поверхневих джерел водопостачання та питної води в Києві щодня оприлюднюють на офіційному сайті Київводоканалу та на сторінці компанії у Facebook.

Нагадаємо, раніше в МОЗ повідомляли, що в Україні не зареєстровано випадків або підозр на холеру, однак медична система готується до будь-яких сценаріїв після руйнування росіянами Каховської ГЕС.
Добавил: Loci
Категория: Украина 221
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close