Як обрати дитячу коляску
Як обрати дитячу коляску

Молоді батьки, які чекають на первістка, стикаються з проблемою вибору коляски. Адже зараз на продаж надходить безліч моделей. Крім того, можна купити коляску на https://ukrstore.ua/search/detskiy-mir/detskie-kolyaski/ з рук чи нову модель. Для цього потрібно розуміти, скільки можна витратити грошей. Щоб прийняти правильне рішення, слід звернути увагу на кілька моментів.

Типи візків

Спочатку варто визначити, який тип коляски кращий саме для вас:

  • Люлька. Цей вид може бути використаний для дітей віком від 0 до 6-8 місяців. Вони відрізняються стандартним оформленням та зручністю експлуатації.
  • Універсальні. До їх складу входить шасі, а також кілька модулів (для новонароджених, прогулянковий, класичний). Виходячи з того, скільки модулів входить до складу, слід визначати тривалість використання.
  • Трансформери. Відмінна риса – складна конструкція. До складу входить не тільки колиска, а й сидіння для прогулянки. Щоб перетворити модель, не потрібно витрачати багато часу.
  • Тростина. Ці моделі зазвичай використовують для прогулянок. Вони відрізняються маневреністю, зручністю використання та невеликою вагою.

У більшості випадків батьки купують моделі з люльками для новонароджених та з прогулянковими сидіннями.

Як обрати дитячу коляску

Основні критерії

Для того щоб унеможливити покупку коляски, яку незручно буде використовувати, слід звернути увагу на кілька додаткових характеристик.

  • Шасі. Найкраще вибирати ті моделі, каркас яких виготовлений із алюмінієвого профілю. Все тому, що цей матеріал відрізняється невеликою вагою та міцністю. Додатково потрібно враховувати і те, яке навантаження можуть витримувати коляски.
  • Підвіска та амортизатор. Дані деталі важливі, оскільки від якості і стану залежить, наскільки плавним буде хід. Це важливо, тому що з коляскою іноді гуляють і путівцями.
  • Параметри колісної бази. Для того, щоб правильно визначити цю характеристику, необхідно оцінити ширину дверного отвору та входу в ліфт.
  • Особливості коліс. Незважаючи на те, що коляски комплектуються різними видами коліс, найбільшою популярністю користуються пневматичні колеса. Такий тип забезпечує комфортне переміщення практично за будь-яких умов.

Вибираючи візок, варто звернути увагу і на те, чи можна змінити положення ручки. Якщо це можливо, то гуляти з дитиною буде набагато комфортніше. Змінюючи положення ручки, можна створити комфортні умови для дитини.

Щоб зробити правильний вибір, слід брати до уваги безліч характеристик та параметрів.

Добавил: Vladimir
Категория: Статьи 848
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close