Я б хотів, щоб Ломаченко пішов на пенсію - Маліньяджі
Я б хотів, щоб Ломаченко пішов на пенсію - Маліньяджі

Колишній чемпіон світу вважає, що в українця вкрали перемогу над Хейні, яка мала стати піком у кар'єрі.

У Василя Ломаченка вкрали момент коронації і слави, коли присудили поразку у бою с Девіном Хейні. Так вважає колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі.

На його думку, українцеві не потрібно проводити реванш із Хейні, а завершити кар'єру.

"Я б хотів, щоб він пішов на пенсію. Йому 35 років, і з кожним днем він усе далі відходить від свого піку. Хоча бій із Хейні був конкурентним, але я не думаю, що потрібно обов'язково проводити реванш. Бокс не заслуговує таких людей, як Ломаченко.

Ніхто не заслуговує на нечесне ставлення, але навіть найвидатніші бійці в історії не уникли несправедливого суддівства в їхніх боях. Пернелла Віттакера засмутили в бою проти Хуліо Сезара Чавеса, коли він мав завдати йому першої поразки. Так само було з Роєм Джонсом, коли його дискваліфікували з Монтеллем Гріффіном, хоча він був найбільш недоторканним бійцем в історії.

Момент коронації Ломаченка мав настати в 35 років, коли він завоював звання абсолютного чемпіона в легкій вазі та пішов у захід сонця. У великих бійців крадуть момент, щоб поставити жирну крапку в їхній кар'єрі. Після такого вони повинні піти і ніколи не повертатися", - цитує Маліньяджі ProBox TV.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 291
Рейтинг: 5.0/1
Теги: Бокс
Всего комментариев: 0
avatar
close