Форд Мустанг Електро - економія та швидкість у одному флаконі
Форд Мустанг Електро - економія та швидкість у одному флаконі

Ford Mustang Mach-E - перша рішуча спроба американського концерну освоїти ринок електрокарів. Модель також відома як Форд Мустанг електро. Читач напевно вже не раз бачив цього красеня на дорогах України. Чи знали ви, що з високою ймовірністю ви бачили автомобіль китайської збірки? Сьогодні ми уважно подивимося на цю модель і дізнаємося, за що її цінують українські водії.

Характеристики електро Мустанга FORD MACH-E 

Електричний Мустанг являє собою спортивний кросовер із впізнаваним дизайном, відмінною аеродинамікою і без ДВЗ. Останнє може збентежити фанатів сімейства Mustang, проте запевняємо вас: це чудова модель, але він не має практично нічого спільного з попередниками. Ось кілька важливих відмінностей:

  • Повністю відсутній ДВЗ та звична трансмісія;
  • Автомобіль майже безшумний – чутко тільки колеса та легкий від електромотора;
  • Просторий салон – є навіть другий ряд без центрального тунелю;
  • Підвищений рівень комфорту та цікава мультимедіа.

Стосовно комфорту. Навіть у базовій комплектації Форд Мустанг електричний може потішити водія та пасажирів величезним панорамним дахом, бездротовою зарядкою для гаджетів у салоні та передніми сидіння з приводом та підігрівом. Серед інших опцій: шкіряне мультикермо, електропривід багажника, автоматичне паркування, дзеркала з електроприводом та підігрівом.

У старших комплектаціях цей набір доповнено преміальною акустикою від Bang & Olufsen, адаптивною матричною оптикою, датчиками задніх дверей, підігрівом керма, двошаровим склом та очищувачем повітря у салоні. Щось на рівні Tesla, але цікавіше та у фірмовому стилі Ford.

Форд Мустанг електро вражає динамікою навіть у базовій комплектації. Вона оснащена електромотором потужністю 198 кВт. Потужність предтопової комплектації складає 210 кВт, а топової – цілих 359 кВт.

Щоб дізнатись скільки це в к.с., помножте на 1,36. Залежно від комплектації Мустанг електромобіль має батарею ємністю 78,2 або 80,3 кВт. Запас ходу електрокара складає 504-700 км. Цікаво, що найгірша автономність саме у топовій комплектації. Все через потужні електромотори та шалену динаміку автомобіля. До речі, навіть базовий кросовер бере “сотню” з місця лише за 6,3 секунди. Топова комплектація впорається за 3,6 секунди. Хто сказав, що Mache-E це не Мустанг?

Де купити Мустанг FORD MACH-E в Україні з Китая

Де купити Мустанг FORD MACH-E в Україні з Китая

Мустанг Електричний є гарним прикладом універсального електрокара. Потрібен харизматичний і стильний автомобіль вихідного дня? Mach-e це ваш вибір. Хочете поїхати з родиною на відпочинок? Усе та сама модель у комплектації Wind Chi може змагатися з бензиновими автомобіля за запасом ходу. Просто хочете нових вражень від знайомої марки?

Це той Ford, якого ви ще не бачили. Радимо купувати електромобіль китайської збірки, адже він доступніший за мексиканський. То це треба їхати в Китай? Авжеж ні, адже ви можете замовити електрокар з Китаю в компанії Ncars. Лише 4 кроки:

  • Обрати модель мрії, визначитись з комплектацією та підтвердити замовлення;
  • Підписати договір купівлі-продажу та внести кошти;
  • Стежити за шляхом своєї автівки за допомогою трекінгу;
  • Забрати авто мрії та рушати в екологічне майбутнє. 

Замовляйте у цій компанії, адже це єдиний український імпортер китайських електрокарів, що надає клієнтам пожиттєву експертну підтримку. Вагаєтесь чи замовляти електрокар через високі ціни? Сплачуйте 50% вартості авто одразу та отримайте кредит під 0,01%. Ви все вірно почули: автівка зараз, кредит без переплат потім. Також є великий асортимент аксесуарів та зарядних пристроїв, аби ваш гаджет на колесах завжди був готовий до експлуатації. 

Добавил: Loci
Категория: Статьи 1154
Рейтинг: 4.8/5
Всего комментариев: 0
avatar
close