ФК Металіст знайшов нового спонсора
ФК Металіст знайшов нового спонсора
Завдяки партнерству харківська команда зможе у тому числі фінансувати молодіжну академію у Чернівцях.

Харківський футбольний клуб Металіст уклав угоду про партнерство з компанією Favbet, що допоможе виступам команди в Прем'єр-лізі, а також забезпечить функціонування молодіжної академії у Чернівцях. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на генерального директора Металіста Валерія Григу.

"Співпраця стосуватиметься не лише виступів клубу у Прем'єр-лізі, а й допоможе забезпечити функціонування молодіжної академії команди, яка зараз переїхала до Чернівців", - повідомив він.

У Favbet наголосили, що всі спонсорські контракти компанії розглядаються в першу чергу як партнерство.

"У 2022 році деякі з планів Favbet щодо спонсорства довелося коригувати - у лютому та березні нашим першочерговим завданням стали безпека співробітників, їхня фінансова підтримка, а також допомога армії. Коли ситуація трохи стабілізувалася, почали повертатися до звичної роботи, у тому числі і щодо партнерства", - розповів Денис Акімов, голова підрозділу спортивного маркетингу Favbet.

За його інформацією, цього року компанія підтримає низку українських футбольних клубів як в елітному дивізіоні, так і в нижчих за рангом футбольних лігах.

Нагадаємо, раніше цього місяця повідомлялося, що група компаній Favbet сплатила до державного бюджету 23,4 млн грн за другий рік ліцензії на ведення діяльності з організації та проведення азартних ігор казино у мережі Інтернет. У компанії заявили, що фінансова підтримка у формі ліцензованих платежів сьогодні є одним із найважливіших аспектів допомоги країні.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 99
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close