Експерт розкрила секрети краси королеви-консорту Камілли
10.01.2023 16:04 151
Експерт розкрила секрети краси королеви-консорту Камілли

Вона завжди виглядає бездоганно, хоча часто буває у дорозі і багато працює як королівська особистість.

Медсестра-косметолог Дон Еттьюелл розкрила секрети краси та молодості дружини короля Великої Британії - королеви-консорту Камілли. Про це пише Еxpress.
 
"Я впевнена, що у неї бездоганний режим догляду за шкірою та шафа, повна надійних косметичних засобів медичного рівня, які допомагають їй позбутися ознак старіння", - сказала Дон.
 
За словами експерта, крім косметичних процедур Камілла дотримується різноманітної та збалансованої дієти, їсть багато продуктів, що уповільнюють процеси старіння організму.
 
Королева-консорт вживає фрукти та овочі, багаті на антиоксиданти, щоб запобігти появі зморшок. У її раціон входять горіхи, насіння, ягоди та листові зелені овочі та продукти, багаті на жирні кислоти Омега-3, такі як лосось, сардини, оселедець і скумбрія. Вони запобігають появі ознак старіння.
 
Також Камілла, яка в молодості носила накладні нігті, зараз віддає перевагу природній довжині та натуральним відтінкам лаків для покриття.
 
Примітно, що експерти з манікюру зазначають, що світліші відтінки, такі як пудрово-рожевий, лососевий і рум'яно-рожевий, можуть надати рукам молодшого вигляду.
 
Нагадаємо, у серіалі про королівську родину Корона, який транслюється на Netflix, покажуть інтимну телефонну розмову короля Великої Британії Чарльза ІІІ та королеви-консорту Камілли.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 151
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close