Дженніфер Еністон розкрила свої секрети краси
07.03.2023 15:48 480
Дженніфер Еністон розкрила свої секрети краси

Зірка зрозуміла, що її проблеми зі сном впливали на її роботу та мислення, а також на тіло, колір обличчя та стан волосся.

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон поділилася своїми секретами краси. Зірка акцентувала на здоровому сні, який, за її словами, допомагає зберегти красу та молодість. Про це пише InStyle.

Еністон зізналася, що десятирічна боротьба з безсонням завдала шкоди її здоров'ю. Тому акторка навіть стала партнером кампанії Захопи ніч та день, щоб поширювати інформацію про важливість здорового сну, який дуже позитивно впливає на тіло.

"Усе ваше тіло відпочиває від усієї тієї роботи, що воно виконувало протягом дня. Нестача сну призводить до різноманітних проблем зі здоров'ям", - сказала вона.

Зірка наголосила, що цю втрату ніяк не заповнити. Також цьому не допоможе спроба компенсувати втрачений сон.

Водночас Еністон рекомендує медитації, заспокійливі ванни та повне ігнорування соцмереж у ліжку.

Зірка починає та закінчує свій день медитацією, яку вона завершує великою кількістю води та фізичними вправами.

"Я не напружуюся так сильно на тренуваннях, щоб не отримати травми, які будуть відволікати. Я просто намагаюся зробити все можливе, аби забезпечити собі гарний нічний сон. Сон незвичайний. Сон прекрасний. Але, будучи молодшою, я сприймала його як належне. Ви думаєте: "Все буде гаразд, якщо я посплю від трьох до п'яти годин, адже я почуваюся чудово. А потім все стає гіршим, і ваша працездатність виявляється на нулі", - додала зірка.

Нагадаємо, раніше Еністон купила будинок відомої ведучої Опри Вінфрі. Маєток більш ніж за 14 млн доларів розташований неподалік особняка представника королівської родини Великої Британії - принца Гаррі та його дружини Меган Маркл у Монтесіто.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 480
Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close