ДПСУ пояснила, чому зростають черги на західному кордоні
ДПСУ пояснила, чому зростають черги на західному кордоні

У суботу і неділю на в'їзд в Україну було зафіксовано на 15 тисяч осіб більше, ніж на виїзд, повідомив спікер Держприкордонслужби.

Збільшення черг на західному кордоні України пов'язане з періодом відпусток і зростанням кількості людей, які їдуть на відпочинок. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає Укрінформ.

"З початком літнього сезону збільшився пасажиропотік через західні пункти пропуску. Якщо наприкінці весни кордон перетинали близько 85-90 тисяч осіб за добу, то зараз цей показник значно вищий і коливається десь на рівні 120 тисяч осіб на добу, а у вихідні може досягати і 140 тисяч осіб", - сказав Демченко.

За даними ДПСУ, лише за минулу добу, 23 липня, кордон перетнуло 130 тисяч осіб в обох напрямках, але протягом суботи і неділі більший потік, за його словами, був на в'їзд в Україну, а не на виїзд, тобто українці і їдуть на відпочинок, і повертаються додому.

Демченко додав, що протягом суботи і неділі на в'їзд в Україну було зафіксовано на 15 тисяч осіб більше, ніж на виїзд.

У ДПСУ радять громадянам користуватися інформацією Держкприкордонслужби щодо завантаження пунктів пропуску, щоб не витрачати час у чергах. Таку інформацію, як повідомив Демченко, Західне управління ДПСУ подає кожні три години. 

Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області прикордонники затримали 27 ухилянтів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 287
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close