Дев’ять підприємств Метінвесту увійшли до рейтингу кращих компаній України
Дев’ять підприємств Метінвесту увійшли до рейтингу кращих компаній України

Сервіс Опендатабот визначив найбільші українські бізнеси, які мають бездоганну ділову репутацію.

Дев’ять компаній групи Метінвест увійшли до Індексу найкращих підприємств України, який складає сервіс моніторингу відкритих даних Опендатабот. Про це повідомила пресслужба групи у вівторок, 19 березня.

Вказано, що під час складання Індексу враховували як фінансову звітність компаній за 2023 рік, так і ділову репутацію бізнесів – зокрема, до рейтингу не потрапили підсанкційні компанії або бізнеси, що мають власників із РФ.

В результаті до Індексу потрапили найбільші українські бізнеси, які мають бездоганну ділову репутацію, по 10 компаній у кожній з категорій.

До десятки найкращих бізнесів у чотирьох категоріях увійшли відразу дев’ять підприємств групи Метінвест, яка належить Рінату Ахметову:

  • у категорії Переробна промисловість – Запоріжсталь (№1), Каметсталь (№2) та Запоріжкокс (№9);
  • у категорії Добувна промисловість – шахтоуправління Покровське (№3), Північний ГЗК (№6), Свято-Варваринська збагачувальна фабрика (№9) та Центральний ГЗК (№10);
  • у категорії Оптова торгівля – Метінвест-СМЦ (№10);
  • у категорії Професійна, наукова та технічна діяльність –  керівна компанія групи Метінвест Холдинг (№2).

"Побудований на фінансовій звітності та виторгу компаній Індекс Опендатабота дає повну картину того, що відбувалось з українським бізнесом у 2023 році", – запевнив засновник Опендатабота Олексій Іванкін.

Добавил: Loci
Категория: Украина 579
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close