Британська розвідка оцінила присутність кадировців в Україні
18.05.2022 11:27 155
Британська розвідка оцінила присутність кадировців в Україні
Кадиров здійснює ретельний особистий контроль за розгортанням сил, а його двоюрідний брат Адам Делімханов виконує функції чеченського польового командира в Маріуполі.

Присутність кадировців у війні проти України говорить про значні проблеми РФ із ресурсами. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії.

"Намагаючись подолати опір України, Росія значною мірою використала допоміжний персонал. Це включає розгортання чеченських сил, ймовірно, що складаються з декількох тисяч бійців, зосереджених в основному в маріупольському та луганському напрямках", - сказано в повідомленні.

Наголошується, що ці сили складаються як із окремих добровольців, так і з підрозділів Національної гвардії, які займаються забезпеченням влади голови Чеченської Республіки Рамазана Кадирова.

У розвідці припустили, що Кадиров здійснює ретельний особистий контроль за розгортанням сил, а його двоюрідний брат Адам Делімханов виконує функції чеченського польового командира в Маріуполі.

"Бойова присутність такого розрізненого персоналу говорить про значні проблеми Росії з ресурсами в Україні та, ймовірно, сприяє створенню роз'єднаного командування, яке продовжує перешкоджати російським операціям", - зазначили у Міноборони Великобританії.
Добавил: Loci
Категория: Мир 155
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close