Батько Фаті закликає сина покинути Барселону
29.03.2023 14:11 1164
Батько Фаті закликає сина покинути Барселону

Юний талант каталонського клубу отримує мало ігрового часу і може піти з команди. 

Батько Ансу Фаті незадоволений тим, як складається кар'єра його сина у Барселоні. Борі Фаті розкритикував клуб за малий ігровий час на полі свого сина. Він також розповів, що закликав Ансу залишити каталонський клуб, на що отримав категоричну відмову.
 
"Я сказав йому покинути Барселону, якщо ситуація не зміниться. Він повинен грати більше. Ансу відповів мені, що я не правий, він хоче залишитися і досягти успіху в цьому клубі. Якби все залежало від мене, я б покинув Барселону вже завтра. Я, дійсно, не розумію, чому він грає так мало, ми говоримо про 10-й номер Барселони.
 
Чому Хаві не дає йому ігрового часу? Це гарне питання. Він має на це свої причини. Ансу в жодному разі не засмучений через нього, Хаві був його кумиром у дитинстві. І мені подобається Хаві. Я тричі спілкувався з ним особисто. Він казав мені, що Ансу треба працювати.
 
Я ніколи не критикуватиму Реал, тому що в житті буває всяке, ніколи не знаєш, що може статися. Я дуже злий і більше не хочу ходити на домашні ігри", - сказав Борі Фаті в інтерв'ю El Partidazo de COPE.
 
Нагадаємо, що Ансу Фаті нещодавно продовжив контракт із Барселоною, за яким залишиться у клубі до 2027 року. В угоду прописали шалену суму відступних за футболіста.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1164
Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close