Барселона та Інтер Маямі хочуть завадити трансферу Мессі в Аль-Хіляль
Барселона та Інтер Маямі хочуть завадити трансферу Мессі в Аль-Хіляль

Аби не допустити переїзду аргентинця на Близький Схід довелося створити міжконтинентальне об'єднання.

Майбутнє Ліонеля Мессі досі не вирішене. Нагадаємо, раніше стало відомо, що аргентинський форвард ніби вже погодив контракт з Аль-Хілялем. За ним футболіст має отримувати шалені гроші.

Утім, як повідомляє L'Equipe нападник може не поїхати на Близький Схід. Причому для того, аби завадити одному з кращих футболістів в історії футболу переїхати до Саудівської Аравії, довелося створити справжнє міжконтинентальне об'єднання. У нього увійшли Барселона та Інтер Маямі. Клуби розробили хитру схему для потенційного трансферу.

Згідно із якою Мессі підпише контракт з представником американської MLS, але одразу ж піде в оренду до Барселони. Термін угоди може бути від 6 до 18 місяців. Після закінчення оренди Мессі переїде до США і має грати в МЛС, що буде іміджево дуже важливо для США, які разом із Мексикою та Канадою приймуть фінальну частину ЧС-2026.

Однак на заваді цього хитромудрого плану знову можуть стати шалені гроші. За даними джерела, американський клуб пропонує аргентинцю контракт на 4 роки з зарплатою у 50 мільйонів євро на рік. Це значно менше ніж пропозиція від Аль-Хілаля, який готовий платити 500 мільйонів на рік.

Зазначимо, у цьому сезоні 35-річний форвард грав за французький ПСЖ, у складі якого провів 40 матчів, забив 21 гол та виконав 20 асистів.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 680
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close