Авто обігрівач салону ЛУНФЕЙ: нюанси моделі
Авто обігрівач салону ЛУНФЕЙ: нюанси моделі

Якщо автотранспортний засіб довго перебуває на морозі, то із запуском двигуна виникає проблема.

Пропонований до реалізації інтернет-магазином «Болгарка.укр» авто обігрівач LONGFEI відрізняється максимальним комфортом та надійністю високого ступеня.

Придбавши в нашому онлайн-магазині «Болгарка.укр» авто обігрівач салону ЛУНФЕЙ, ви суттєво зменшите зношування автомобільного двигуна, і вам довго не доведеться турбуватися про капітальний ремонт автомобіля. Цей рекламований інтернет-магазином «Болгарка.укр» товар радує високою якістю.

Пропонуючи до реалізації авто обігрівач LONGFEI від прикурювача, наші консультанти відзначають, що ця модель має своєрідні особливості, а саме:

  • модифікація обладнана системою швидкого прогріву, базою для якої є високопотужний ТЕН та циркуляційний насос.
  • герметичність корпусу сприяє тому, що автообігрівачі ЛУНФЕЙ радують експлуатаційною безпекою, оскільки потрапляння будь-якої рідини в електричну частину виключається автоматично.
  • рівномірність прогріву обумовлюється постійним рухом рідини в контурі, що доповнює охолоджувальну систему;
  • автообігрівачі ЛУНФЕЙ  — агрегат максимально захищений від перегріву.

Інтернет-магазин «Болгарка.укр» пропонує придбати пристрій за найвигіднішими умовами.

Автообігрівачі ЛУНФЕЙ: що входить в комплектацію

Для автомобілістів обігрівач салону від прикурювача ЛУНФЕЙ є оптимальним вибором, тому що його експлуатаційні властивості максимально надійні, а у використанні він комфортний. Оскільки швидкість прогріву двигуна прямо пропорційна температурі навколишнього повітря, для своєчасного запуску пристрою слід використовувати таймер.

Автообігрівачі ЛУНФЕЙ: що входить в комплектацію

Надаючи зручну можливість замовити Лунфей, наш інтернет-магазин «Болгарка.укр» готове ознайомити потенційних покупців із комплектацією агрегату:

  • рекомендації щодо монтажу;
  • схеми встановлення;
  • замовивши авто обігрівач LONGFEI 24в, ви отримаєте разом із ним інструкцію щодо використання;
  • монтовані в підкапотному просторі два хомути з трійником.

У інтернет-магазині «Болгарка.укр» Лунфей можна придбати за дуже доступною ціною. Доставка оперативна, консультації висококваліфікованого спеціаліста доступні, агрегати на складі постійно в наявності. Співробітники інтернет-магазину «Болгарка.укр» завжди раді надати вам максимально зручні умови для покупок!

Добавил: Loci
Категория: Статьи 343
Рейтинг: 4.2/4
Всего комментариев: 0
avatar
close