Авіація ЗСУ потужно вдарила по окупантах
Авіація ЗСУ потужно вдарила по окупантах

Російські загарбники й надалі зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Українські захисники за добу завдали 12 ударів по зосередженнях особового складу та шість - по зенітно-ракетних комплексах армії РФ. Знищено три пункти управління, 13 артилерійських засобів на вогневих позиціях. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в ранковому зведенні 22 червня.

"Авіація сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу противника та шість - по зенітно-ракетних комплексах ворога. Також нашими захисниками було знищено російський ударний вертоліт Мі-24 та сім розвідувальних БпЛА", - йдеться у повідомленні.
 
Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, один зенітно-ракетний комплекс, два райони зосередження особового складу та військової техніки противника, 13 артилерійських засобів на вогневих позиціях, дві станції РЕБ та склад боєприпасів ворога.

Протягом 21 червня між силами оборони України та російськими окупантами понад 40 бойових зіткнень. Російські загарбники й надалі зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої.

Війська РФ завдали ракетного та 44 авіаційних ударів, зокрема, було застосовано шість іранських ударних БпЛА Shahed. Усі "шахеди" знищено нашими захисниками. Також ворог здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.
 
Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. 
Добавил: Loci
Категория: Украина 362
Рейтинг: 4.5/2
Теги: ВСУ
Всего комментариев: 0
avatar
close