Ані Лорак назвала війну "цією ситуацією"
02.01.2023 14:19 190
Ані Лорак назвала війну
Знаменита артистка не може знайти в собі сміливості, щоб називати речі своїми іменами, і вчиняє вкрай цинічно відносно українців.
 
Співачка родом з України Ані Лорак, яка замовчує про війну в нашій країні, вкотре зробила скандальну заяву. Її опубліковано в Instagram.
 
Зокрема, у новорічну ніч зв'язалася з братом, який залишився на Батьківщині в Україні, де саме відбувалася чергова терористична атака РФ. Однак і після того, що переживає рідна людина, зірка не зуміла назвати війну своїми словами.
 
"Пройшла ніч для мене - роздвоєність почуттів. Мені було боляче спілкуватися з братом у той час, як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом", - написала Ані Лорак.
 
У відповідь отримала гнівні коментарі від українців:
 
"Кароліна колись скаже, хто ж справді бомбить брата в Україні, чи так і вимахуватиметься?" "Ви не маєте права говорити навіть українською. Співайте далі для вбивць, спонсоруйте війну", "Це була 311-та ніч, коли люди ховаються і без пляшок. Хіба що можна твоїх друзів Колю та Філю на пляшку посадити. Попроси брата тобі її вислати", - написали їй користувачі.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 190
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close