Зеленський обговорив співпрацю з принцом Саудівської Аравії
Зеленський обговорив співпрацю з принцом Саудівської Аравії

В Саудівській Аравії відбувся дводенний саміт, головною темою якого стала українська Формула миру.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль-Саудом, під час якої обговорив питання співпраці між країнами та зміцнення діалогу. Про це у п'ятницю, 8 вересня, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зазначається, що лідери держав обговорили актуальні питання взаємодії між Україною та Королівством Саудівської Аравії у продовженні їхнього діалогу, що розпочався під час двосторонньої зустрічі у Джидді 19 травня.

"Володимир Зеленський висловив подяку Спадкоємному принцу Мухаммаду бін Салману аль Сауду за послідовну підтримку всіх мирних зусиль", - йдеться у публікації.

Також український президент вказав на успішне проведення в Саудівській Аравії 5 серпня другої зустрічі радників з національної безпеки та політичних директорів зовнішньополітичних відомств країн світу за ключовими принципами української Формули миру.

Як відомо, 5-6 серпня в місті Джидда у Саудівській Аравії відбулася зустріч радників лідерів держав щодо Формули миру за участю 42 країн, серед яких США, Китай, Індія і Бразилія. Росію на саміт не запрошували. 
Добавил: Loci
Категория: Украина 596
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close