Принц Гаррі прибув до Британії для зустрічі з онкохворим Чарльзом III
07.02.2024 15:36 2298
Принц Гаррі прибув до Британії для зустрічі з онкохворим Чарльзом III

Принц Гаррі прилетів до Британії, щоб бути поруч з королем Чарльзом після того, як його батько повідомив йому про свій діагноз.

Після звістки про діагностований у короля Чарльза III рак до Великої Британії терміново прибув принц Гаррі, щоб навідати батька. Про це повідомляє Daily Mail.

Зокрема, у понеділок, 5 лютого стало відомо, що під час планової операції у монарха виявили рак. Король одразу розпочав регулярне лікування і особисто повідомив своїм близьким про хворобу. Тож, забувши про свою образу, герцог Сассекський здійснив 11-годинний переліт, щоб підтримати свого батька.

Тож багато хто сподівається, що вчинок повернення принца Гаррі до Британії буде використано для того, щоб загоїти рани з королем Чарльзом і отримати шанс налагодити стосунки зі своїм братом принцом Вільямом.

Відомо, що молодший син монарха прибув принц до Великої Британії сам. Меган Маркл разом із сином Арчі й донькою Лілібет залишилися в Каліфорнії.

Раніше повідомлялося, що герцог і герцогиня Сассекські потрапили в скандал після того, як позували з прем'єр-міністром Ямайки Ендрю Голнесом.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 2298
Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close