Пес Байдена вкусив ще одного співробітника Секретної служби - ЗМІ
27.09.2023 11:28 246
Пес Байдена вкусив ще одного співробітника Секретної служби - ЗМІ

Німецька вівчарка вкусила чергового співробітника Секретної служби, той звернувся по медичну допомогу.

Пес Командор, який належить родині президента США Джо Байдена, вкусив чергового співробітника Секретної служби. Про це повідомляє видання The Hill.
 
Інцидент стався ввечері 25 вересня. Офіцер поліції Секретної служби увійшов у контакт з домашнім улюбленцем Байдена і був укушений. Медичний персонал надав йому допомогу.
 
Командор - дворічний пес породи німецька вівчарка. За даними Politico, тварина причинила 10 інцидентів у Вашингтоні й Делавері, рідному штаті Байдена, за участю спецагентів, які забезпечують охорону перших осіб у США.
 
Шість інцидентів пов’язані із серйозними укусами, в результаті яких агенти Секретної служби США звертались по медичну допомогу, два - агресивними інцидентами без укусів і ще два - "грайливими" або "дружніми" укусами.

Нагадаємо, у березні 2021 року трирічний пес Байдена по кличці Мейджор вкусив співробітника Служби безпеки Білого дому. І за це його, а також 12-річного Чемпа, відправили в сімейний будинок Байденів в Делавер. Згодом ці дві німецькі вівчарки президента США повернулися в Білий дім.
Добавил: Loci
Категория: Мир 246
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close