ЗСУ звільнили вісім сіл на Херсонщині
ЗСУ звільнили вісім сіл на Херсонщині
Українські військові відбили кілька штурмів загарбників. Окупанти зі значними втратами відійшли у бік Чорнобаївки.
 
Захисники України звільнили від російських окупантів ще вісім населених пунктів у Херсонській області, а також відбили низку штурмів загарбників. Про це у неділю, 24 квітня, повідомляє прес-служба Повітряного командування Південь.
 
"Нашими підрозділами з позицій спостережних постів відновлено контроль над вісьмома населеними пунктами Херсонської області", - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що війська РФ намагалися активізуватися у Херсонській області напередодні організації на тимчасово окупованих територіях регіону фейкового "референдуму".
 
"Спроби проведення штурмових дій у напрямі Олександрівки та Таврійського успіхів не мали. Спроби заволодіти Миколаївкою теж виявилися невдалими. Завданням вогневого ураження артилерією загальної підтримки угруповання атаки супротивника відбито", - розповіли українські захисники.
 
Також у ЗСУ повідомили, що накопичення живої сили та техніки ворога в районі Киселівки для подальшого наступу на Посад-Покровське зазнало вогневого ураження українськими підрозділами. У підсумку окупанти зі значними втратами відійшли у бік Чорнобаївки.
 
"Загальні втрати противника складають 74 рашисти та 13 одиниць техніки, серед яких два танки, система реактивного залпового вогню, шість одиниць броньованої та інженерної техніки, 4 БПЛА-розвідники", - повідомили у Повітряному командуванні Південь.
Добавил: Loci
Категория: Украина 163
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close