ЗСУ відзвітували про знищені повітряні цілі
ЗСУ відзвітували про знищені повітряні цілі

Противник намагався атакував "шахедами" з південного напрямку – східного узбережжя Азовського моря.

У ніч на суботу російські агресори запустили вісім дронів-камікадзе Shahed-136/131. Усі вони були збиті, повідомили Повітряні сили ЗСУ 6 травня.

"Уночі 6 травня противник атакував "шахедами" з південного напрямку – східне узбережжя Азовського моря. Окупанти застосували вісім ударних дронів Shahed-136/131. Усі – знищені силами і засобами Повітряного командування Схід", – йдеться в повідомленні.

Військові також додали, що 4 травня близько 2.30 ночі у небі Київщини із ЗРК Patriot знищено аеробалістичну ракету Х-47 Кинджал, запущену з МіГ-31К з території Росії

"Військовим керівництвом було прийнято рішення не оприлюднювати інформацію про збиття Х-47 Кинджал системою Patriot одразу. Причини цілком зрозумілі. На все свій час!", – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомило, що українські військові могли вперше збити ракету Кинджал та опублікували фотографії якихось уламків. Але тоді в Повітряних силах заперечили цю інформацію. Сьогодні вранці військові підтвердили знищення першого Кинджалу, який росіян направили на Київ.
Добавил: Loci
Категория: Украина 530
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close