ЗСУ досягли успіху в Бахмуті - розвідка Британії
ЗСУ досягли успіху в Бахмуті - розвідка Британії

Британська розвідка підтвердила успіхи Сил оборони України під Бахмутом Донецької області.

Українські військові відтіснили російські сили на південь від Бахмута та на північний захід від міста. Це дозволило відновити лінію постачання. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter у вівторок, 16 травня.
 
Зазначається, що війська групи Вагнера продовжують поступово просуватися у центрі Бахмута. Проте за останні чотири дні українські сили досягли тактичного успіху, стабілізувавши фланги.
 
За даними британської розвідки, окрім просування на південь від міста, українські атаки відтіснили російську лінію фронту на північний захід від міста. Це, певно, дозволило українським силам відновити безпечніше використання ключової дороги постачання 0506.
 
"Україна стримує російський наступ на лінії каналу Сіверський Донець - Донбас, перетворивши водну колію на перешкоду у складі глибокої оборонної смуги навколо міста Часів Яр", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив, що просування українських військ на Бахмутському напрямку - це перший успіх наступальних дій в ході проведення операції з оборони Бахмута.
Добавил: Loci
Категория: Украина 363
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close